«Ваша донька побила чужу дитину»: Жителька Рівненщини віддала псевдополіцейським 50 000 грн, щоб «зам’яти» справу

А квитанції про оплату – знищила

За порятунок доньки від поліції жителька Рівненщини віддала шахраям 50 тисяч гривень.

До 72-річної жительки села Витків надійшов дзвінок, у якому названі поліцейські повідомили, що її донька побила дитину, тож аби «зам’яти» справу, потрібно заплатити понад сто тисяч гривень.

Не маючи багато коштів, жінка перерахувала псевдополіцейським всі заощадження, а квитанції про переказ коштів  – знищила, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.  

Жінка поїхала до Гощі, де й перерахувала невідомій 10 000 гривень. Протягом всього часу псевдополіцейська тримала її на зв’язку, а після переказу грошей наполягла, аби та знищила всі квитанції. Втім, через годину знову з’явилась шахрайка й повідомила, що цих грошей недостатньо, тож пенсіонерка переказала аферистам іще 40 000 гривень, – йдеться у повідомленні.

Про те, що її ошукали, потерпіла дізналася лише увечері. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень