Уряд готує рішення: українцям спишуть борги за світло, газ та опалення

Втім це стосуватиметься тільки окремих регіонів

В Україні готуються ухвалите рішення, яким постачальникам комунальних послуг дозволять списати борги за комунальні послуги. Проте йдеться про регіони де йдуть активні бойові дії та тимчасово окуповані території, де фактично послуги не надаються. Про це повідомив мер міста Мелітополь Іван Федоров.

Питання заборгованості за комунальні послуги у прифронтових міст та на тимчасово окупованих територіях обговорювали з міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук.  Протягом року окупації енергопостачальні компанії України продовжували нараховувати жителям, підприємствам та організаціям на ТОТ гроші за постачання електроенергії та її розподіл.

Але таких послуг мешканці цих регіонів фактично не отримували, а тим часом борги тільки накопичувалися. Як приклад заборгованість лише з бюджетних підприємств Мелітополя становить 38 млн грн. А мешканцям, більшість з яких евакуювалися з окупації, надходять багатотисячні платіжки.

В уряді мають це питання врегулювати, ухваливши постанову, яка дозволить постачальникам комунальних послуг списати нараховану заборгованість та не проводити нарахування до фактичної деокупації Мелітополя та інших ТОТ.

Джерело: Знай.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень