Управління транспорту у Рівному може очолити жінка

Міський голова зробив пропозицію депутату міської ради

Очільником міського управління транспорту і зв’язку у Рівному чи не вперше може стати жінка. Таку неочікувану пропозицію очолити управління, міський голова Володимир Хомко зробив депутату міської ради - Любі Романюк. Вона нарікала під час сесійного засідання на роботу маршруток  у місті. Тож міський голова запропонував їй - налаголодити роботу громадського транспорту у Рівному. Прикметно, що Любов Романюк готова до такої роботи:

Якщо я підійду під усі вимоги, які є для роботи на ці посаді, то я готова очолити управління і прийняти пропозицію Володимира Хомка. У нас у місті багато проблем у транспортній галузі, і йдеться не тільки про маршрутки.

До слова, чи очолить депутат міської ради Любов Романюк управління транспорту у Рівному, стане відомо у вересні. Адже восени на пенсію йде нинішній очільник управління Віталій Миронюк.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень