У Рівному відкриють новий маршрут. Для дуобуса

На мікрорайоні Ювілейний у Рівному побільшає тролейбусів

Зокрема там їздитиме дуобус, який до цього працював на 11 маршруті.  Про це в ефірі Радіо Трек розповів начальник міського управління транспорту Віталій Миронюк:

Дуобус, який на сьогодні знятий з 11-го маршруту, пройде технічне обслуговування, регламентні роботи, і він буде курсувати до Ювілейного. Де буде розворотна точка, чи це буде Мототрек чи Північний, поки не готовий сказати, але це вирішиться впродовж трьох найближчих днів.

Більше того, однозначно, три нових дуобуси, або електробуси, які будуть отримані у лютому, у березні будуть курсувати від Ювілейного до Північного.

За словами Віталія Миронюка, нові електробуси покращать транспортне сполучення з мікрорайоном Північний.

Новий транспорт буде рухатися на вулиці Євгена Коновальця, де немає контактної мережі, Волинської Дивізії і далі по Богоявленській, Грушенського і на Соборну до Ювілейного. На Ювілейному електробус їхатиме по Корольова, робитиме правий поворот на Макарова, на ринок і до луцького кільця, звідки знову поїде на Північний.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень