Улюблена порода собак розкриє дві найголовніші риси вашого характеру (ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ)

Дізнайтеся про себе більше

Подейкують, що собаки дуже схожі на своїх господарів. По тому, яку породу ви любите найбільше, можна судити про ваш характер і його сильні сторони. Адже кожна порода собаки відрізняється своїм характером.

Далматин 

Сильними сторонами вашої особистості є дружелюбність і товариськість. Ви любите перебувати в колі друзів і вести активний спосіб життя. Ви обожнюєте подорожі, галасливі компанії, а також розваги. Вас пригнічує самотність, адже ви не терпите монотонності й одноманітності.

Німецька вівчарка

Ваші найголовніші риси в характері – це доброта і працелюбність. На першому місці у вашому житті – родина. Ви готові багато зробити для щастя ваших близьких і будете берегти їх від негараздів і напастей. Ви не здатні на зраду і дуже цінуєте вірність свого партнера.

Лабрадор

Ви – людина з великим серцем. Ви завжди готові прийти на допомогу іншим. Крім того, у вас є унікальна здатність швидко і без наслідків справлятися зі стресом і переживати життєві труднощі. На роботі вас поважають колеги й цінує керівництво.

Мопс

Вашими головними рисами є розсудливість і серйозність. Для прийняття рішення ви спочатку все гарненько обдумаєте, зважите всі за і проти, а вже потім дієте. Ви серйозно підходите до життя і маєте план, якого завжди намагаєтеся дотримуватися. По життю ви врівноважена й спокійна людина.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень