Цього ви точно не знали: Як за формою ніг можна дізнатись про ваш характер?

Усе дуже просто

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Для того, аби дізнатися щось нове про людину, потрібно врахувати усі тонкощі. Адже саме деталі допоможуть зазирнути у внутрішній світ.

До прикладу, чи знали ви, що за формою ніг інші можуть дізнатися про ваш характер?

Ось перевірте. Оберіть на картинці жінку з такою ж формою ніг, як у вас, та дізнайтеся про себе більше...

Тип A

Жінки з подібною формою ніг часто дуже незадоволені своєю фігурою. Однак саме така форма ніш говорить про унікальну чарівність жінки, яка буквально приковує до неї увагу чоловіків. Такі жінки дуже м’які, сором’язливі й романтичні. Вони максимально стримані та спокійні в будь-якій ситуації, за що їх цінують близькі та рідні люди. Поряд з такою дамою будь-який чоловік відчує себе справжнім лицарем.

Тип B

Такі жінки дуже сміливі, впевнені в собі, егоїстичні та владні. Вони не дозволяють собою маніпулювати й завжди намагаються нав’язати свою думку іншим. Вони не бояться експериментів та люблять ризикувати. Поряд з такою дамою чоловікам не буває нудно. Пару такій дамочці зможе скласти тільки чоловік з високим рівнем самореалізації, впевнений в собі й владний, який зуміє взяти під контроль вибухи емоцій, які періодично турбуватимуть його партнерку.

Тип C

Власниці таких ніг – не хижачки, і сприймають інтим тільки для деяких обов'язків, які жінка повинна виконувати у стосунках з чоловіком. У побуті таким жінкам немає рівних. Вони відмінні господині, турботливі дружини, уважні матері. Багато хто вважає їх беземоційними «сухарями», але найчастіше за одягненою маскою бушує вихор емоцій, який просто ніхто не намагався розбудити.

Тип D

Такі жінки внутрішньо сильні, але якщо зустрічають сильнішу людину, то відразу ж поступаються ініціативою. Майже завжди свої почуття на емоції вони тримають під контролем. Поряд з такою жінкою чоловік відчуває себе справжнім мачо – вона внутрішньо сильна і може стати відмінним другом, партнером, коханкою, але ніколи не зазіхне на роль представника сильної статі й на зону його відповідальності.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень