5 речей, від яких потрібно позбутися після розлучення

Без жалю!

Розлучення – непростий процес у житті колишньої закоханої пари. Але часто інших варіантів, як розійтися і дати шанс обом жити краще – немає. Тому психологи радять після розлучення якнайшвидше позбутися деяких особистих речей, які нагадуватимуть вам про колишнього чи колишню.

Постільна білизна

Це інтимний атрибут, з яким точно пов’язано багато різних моментів. Вона може нагадувати про пристрасні ночі або ніжні вечори, коли ви дивилися улюблені серіали й ласували піцою. Впустіть у своє життя нове і позбудьтеся старих комплектів постільної білизни. Ба більше, придбайте такі, які б не були схожі на ті, які викинули.

Піжама

Ще один інтимний предмет гардероба. Краще повністю оновити свій домашній одяг, аби ці речі не викликали у вас споминів та негативних емоцій. Дайте собі шанс почати нове життя з новим партнером у нових речах. Важливо позбутися затишних футболок ексчоловіка, які з часом перетворилися в ваші нічні сорочки. Купіть нову піжаму з приємної тканини з веселим принтом, який вам подобається, вона точно підніме настрій і допоможе позбутися від безсоння.

Рушник

Рушники, яким користувалася вже чужа людина, викиньте. Собі ж придбайте новий набір, який буде стильним доповненням вашої ванної кімнати.

Прикраси

У вас точно є речі, які вам подарувала колишня кохана людина. Перегляньте все і позбудьтеся усього, що не надихає вас. Здайте цінні речі у ломбард і придбайте щось нове. Біжутерію – передаруйте комусь або викиньте.

Фотографії

Якщо розставання було непростим, краще позбутися усіх спільних фото. Спогади про спільний відпочинок все одно збережуться у вашій пам’яті, але ви точно уникнете ситуації, коли знімок виб’є вас з колії у невідповідний момент.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень