5 речей, від яких потрібно позбутися після розлучення

Без жалю!

Розлучення – непростий процес у житті колишньої закоханої пари. Але часто інших варіантів, як розійтися і дати шанс обом жити краще – немає. Тому психологи радять після розлучення якнайшвидше позбутися деяких особистих речей, які нагадуватимуть вам про колишнього чи колишню.

Постільна білизна

Це інтимний атрибут, з яким точно пов’язано багато різних моментів. Вона може нагадувати про пристрасні ночі або ніжні вечори, коли ви дивилися улюблені серіали й ласували піцою. Впустіть у своє життя нове і позбудьтеся старих комплектів постільної білизни. Ба більше, придбайте такі, які б не були схожі на ті, які викинули.

Піжама

Ще один інтимний предмет гардероба. Краще повністю оновити свій домашній одяг, аби ці речі не викликали у вас споминів та негативних емоцій. Дайте собі шанс почати нове життя з новим партнером у нових речах. Важливо позбутися затишних футболок ексчоловіка, які з часом перетворилися в ваші нічні сорочки. Купіть нову піжаму з приємної тканини з веселим принтом, який вам подобається, вона точно підніме настрій і допоможе позбутися від безсоння.

Рушник

Рушники, яким користувалася вже чужа людина, викиньте. Собі ж придбайте новий набір, який буде стильним доповненням вашої ванної кімнати.

Прикраси

У вас точно є речі, які вам подарувала колишня кохана людина. Перегляньте все і позбудьтеся усього, що не надихає вас. Здайте цінні речі у ломбард і придбайте щось нове. Біжутерію – передаруйте комусь або викиньте.

Фотографії

Якщо розставання було непростим, краще позбутися усіх спільних фото. Спогади про спільний відпочинок все одно збережуться у вашій пам’яті, але ви точно уникнете ситуації, коли знімок виб’є вас з колії у невідповідний момент.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень