5 фраз, які треба говорити чоловіку, щоб він завжди любив вас і носив на руках

Ці фрази дуже прості і, здавалося б, примітивні, але дієві

Стосунки – це гра для двох, де у кожного своя роль. Тут треба навчитися вживатися не лише з власними принципами і «тарганами», а й з позицією партнера. Аби підтримувати вогонь, жінка може схитрувати і використовувати фрази, які завжди будуть надихати чоловіка. Тож він любитиме вас і буде готовий носити на руках.

Які слова потрібні вашому партнеру

«Я підтримую тебе»

Дозвольте чоловіку приймати рішення і будьте поруч з ним, навіть, коли він помиляється. Головне - не гризіть його, коли він помилиться, навпаки, направте у правильну сторону.

«Я вдячна за все, що ти робиш для мене»

Чоловіку дуже приємно чути, що ви вдячні йому. Чи то за зароблені гроші, чи за сюрприз, чи просто допомогу по дому.

«Я поважаю тебе як особистість»

Для вашого чоловіка вкрай важлива не лише ваша любов, а й повага. Особливо скажіть це перед гостями, він буде окрилений, адже самооцінка буде на найвищому рівні.

«Як пройшов твій день?»

Говоріть зі своїм чоловіком, питайте про його справи, переживання. Головне, робіть це ненав’язливо, дайте йому час побути наодинці зі своїми думками. І завжди пропонуйте свою підтримку.

«Ти маєш дуже гарний вигляд»

Не лише жінкам треба компліменти. Дбайте про зовнішній вигляд свого чоловіка, аби він завжди був стильним і доглянутим. Завжди кажіть, що йому пасує якась річ і вам би було дуже приємно от прямо зараз з ним таким красивим кудись піти.

Ці фрази дуже прості і, здавалося б, примітивні. Проте вони допоможуть зблизитися і пізнати краще вашого партнера. Правильний мужчина оцінить ваші старання і ви відчуватимете любов і повагу у відповідь.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень