Укрзалізниця зробила важливу заяву про бронювання квитків: як отримати місце у купе

Зміни стосуються військових

Незабаром військовим буде простіше придбати квиток на потяг. Укрзалізниця виділяє спеціальну броню на квитки для військових, щоб вони мали змогу поїхати у відрядження чи відпустку, навіть коли всі місця розкуплено.

Зокрема, зміни стосуватимуться західних напрямків, куди іноді не можна взяти квитки.

У пресслужбі УЗ розповіли, як формується бронь, та як військові можуть викупити заброньовані квитки на потяги залізниці.

Розподіляють броні військові комендатури

На кожен рейс виділяється як мінімум 4 купейні та 4 плацкартні місця. Такі квитки надходять у вільний продаж виключно після того, як усі заявки від військових вже задоволені. Відбувається це не раніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда, щоб навіть у разі потреби день у день захисники та захисниці могли такою бронею скористатися.

Як можна отримати заброньований квиток:

  • звернутись до чергового по вокзалу, який спрямує пасажира до військової комендатури (комендатури розташовані у Львові, Рівному, Ужгороді, Івано-Франківську, ст. ім. Т. Шевченка, Знамʼянці, Одесі, Миколаєві, Подільську, Харкові, Полтаві, Конотопі, Києві, Житомирі, Козятині, Жмеринці, Дніпрі, Запоріжжі та Покровську);
  • у військовій комендатурі пасажиру за пред'явленням військового квитка та документа, що підтверджує необхідність здійснити поїздку саме в конкретний день (посвідчення про відрядження, відпускний квиток), видадуть талон на придбання квитка;
  • цей талон треба предʼявити касиру у спеціалізованій касі для військовослужбовців або в будь-якій касі на будь-якому вокзалі. За цим документом пасажиру виведуть з-під спеціальної броні квиток і тут же його можна придбати.

Щоб встигнути отримати талон та придбати квиток – рекомендується приїжджати на вокзал за 8 годин до відправлення потяга або раніше.

Більше деталей можна отримати у контактному центрі Укрзалізниці за номером:

0800503222.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень