Українка, яка «вкрала» британця у дружини, виявилася відомою столичною шахрайкою?

Люди впізнали на фото дівчину, через яку мали проблеми на OLX

Історія українки Софії Каркадим облетіла цими днями увесь світ. Після евакуації до Великої Британії, чоловік який прихистив Соню у себе в домі, залишив дружину з дітьми, і тепер у нього з Софією – велике кохання. І це відбулося буквально за 10 днів з моменту переїзду біженки з України. 

Тоні Гарнетту 29 років, у нього та дружини Лорни двоє доньок. Тоні підписався на урядову схему розміщення біженців, яку запровадив уряд Великобританії для надання прихистку українцям, що тікали від російського вторгнення. Урядова програма здалася британцю надто тривалою, тож він оголосив про готовність допомогти у соцмережах. 

Колаж The Sun

У Facebook Тоні познайомився з Софією, й запропонував стати її спонсором у Британії. Софія тікала від війни з Києва до Львова, звідки у Польщу, де й чекала візу на в'їзд до Великої Британії. 

4 травня вона прилетіла в Манчестер і переїхала до Тоні та Лорни в Бредфорд, у графстві Західний Йорк. Тоні та Софія закохалися один в одного.

 

Доньки Тоні та Лорни потоваришували з Софією, і це стало фінальною крапкою для господині дому. Лорна вигнала Софію, а Тоні пішов за нею. 

Натомість на форумі Української Правди при обговоренні повідомлення про Софію та Тоні, знайшлися ті, хто впізнав в киянці – шахрайку. Дівчину підозрюють у нечесних операціях на ОЛХ – вона брала аванс за товар, який не  відправляла. Йдеться про дипломні та курсові роботи, які вона бралася написати. І на додачу прикріпили кілька фото Софії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень