Українка поділилася способом, як суттєво економити на квитках за кордон

Її відео набрало понад 1,6 млн. переглядів

alina_shkumat у своєму відео в Instagram навела на приклад, як економити 726 грн, купуючи квиток з Києва до Перемишля на потяг 0730 «Харків Пасажирський - Перемишль».

При купівлі квитка через додаток Укрзалізниці вартість такої поїздки на особу становить 2048 грн.

Аліна радить:

Якщо ви купите квиток на цей самий потяг, але нібито ви доїдете з Києва і вийдете у Львові за 665 грн. А потім купите квиток на той самий потяг і те саме місце зі Львова до Перемишля також за 667 грн, то економія виходить 726 грн.

 

Ви заплатите 1322 грн. замість 2048 грн.

Також жінка додає, що виходити з потяга не потрібно. Просто зразу провідникові потрібно показати два квитки.

Втім, коментатори залишили під цим відео чимало пересторог щодо поради Аліни та сумнівів щодо її способу економії:

maryna_samus

Якщо брати прямий квиток з Києва до Ковеля, то ціна 273 грн. А якщо на цей же потяг з Києва до Рівного і з Рівного до Ковеля, то ціна складає 223+174=397 грн.

 

panimoran

Пропрацювала 17 р квитковим касиром і хочу сказати, що такий варіант економії актуальний виключно з міжнародним сполученням, тобто коли перетинається кордон Україна - закордонна держава. А у внутрішньому державному сполученні ніхто не зєкономить, а навпаки переплатить.

 

lanadenisenko111023

На цей потяг квитки розкуповують за 25/30 хвилин, і гратися зі станціями, то можна залишитися без квитків

 

kravchenkonatusya

Спробувала так подивиться квитки, в мене конкретна дата. Дійсно, як пишуть вище, Львів Перемишль не можливо купити квиток на той самий потяг з Киева. Мабуть, в першу чергу продають до кінцевої точки та пізніше відкривають квитки зі Львова. Зразу не виходить((

 

olena_wanderlust

Теоретично це так. Практично це зробити не завжди можна. Не всі вагони відкриваються у продажі з різних міст. Цей варіант ще може бути якщо їхати з Києва. Якщо ж інших проміжних станцій, то не виходить. А якщо ще великий попит, то краще зразу брати прямі квитки

 

vastu_help

А потім зі Львова до Перемишля квест взяти квиток. Особливо, якщо ще діти. Класний лайфхак, але не завжди працює. Особливо , коли визначені дати подорожі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень