Новий скандал з Укрзалізницею: продали квитки на «неіснуючі» вагони

Пасажири були змушені їхати по 3-4 людини на одному місці

Укрзалізниця продала пасажирам поїзда «Київ-Чернівці» квитки у вагони, яких там не було. У підсумку, людям довелося ділити одне місце на трьох, а то й на чотирьох. У компанії розводять руками: мовляв, збій стався через обвал карстових печер на території Чернівецької області.

В історію з відсутніми вагонами потрапили пасажири потяга № 177, «Київ-Чернівці». Саме їм продали квитки в уявні вагони й, відповідно, на уявні місця.

Про цю історію розповів у своєму Facebook пасажир, на ім'я Дмитро Пальчиков. Чоловік поділився, що вирішив з друзями на вихідні з'їздити з Києва до Чернівців. Вони купили квитки на поїзд і, природно, вже передчували, як сядуть у вагон і будуть з комфортом їхати в пункт призначення. Однак із комфортом якраз не склалося. 

Як з'ясувалося, Укрзалізниця продала квитки в чотири уявні вагони. Тобто весь потяг виявився меншим на 4 вагони. Зрештою, пасажири були змушені їхати по 3-4 людини на одному місці. А дорога від Києва до Чернівців займає цілих 12 годин.

В Укрзалізниці відреагували на гнівний пост пасажира і написали йому відповідь із вибаченнями.

Пресслужба компанії також пояснила, чому виникла плутанина з відсутніми вагонами. Крім того, у відповіді написали, що якраз намагаються розібратися, чому все так сталося.

Якраз розбираємося, чому бригада потяга не отримала своєчасних вказівок щодо пересадки. Зміни в складі поїзда пов'язані зі зміною маршруту і, відповідно, населеністю рейсу через об'їзд місця обвалу карстових печер на території Чернівецької області, - написали йому у відповіді «Укрзалізниці».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень