Українцям почали виплачувати по 3400 грн: на кого розрахована нова допомога?

Подати заявку на отримання кеш-допомоги можна навіть онлайн

Через війну багато громадян, а особливо пенсіонери та малозабезпечені й багатодітні сім'ї, опинилися на межі виживання. Тепер уряд разом із міжнародними організаціями надають їм різнопланову допомогу.

Наприклад, можна отримати гроші на ліки, продуктові й гігієнічні набори, а також гроші на проживання, а ще - теплий одяг на зиму і просто фінансову підтримку у цей скрутний час.

Нині ж у Мінреінтеграції повідомляють, що в межах спільних проєктів з «Укрпоштою» та міжнародними організаціями мешканцям звільненого Херсона та області зараз надається фінансова підтримка.

Наголошується, що таку допомогу мають право отримати усі громадяни, які були в окупації.

Їм через «Укрпошту» зараз виплачується одноразова грошова допомога у розмірі 1200 та 2200 грн готівкою на особу. Причому на кеш-допомогу мають право як дорослі, так і діти.

Списки отримання коштів формують соцпрацівники органів місцевого самоврядування. Щоб отримати грошову підтримку, необхідно попередньо звернутися до відповідної місцевої ради. Подати заявку на отримання фінансової допомоги можна й онлайн, заповнивши реєстраційну гугл-форму:

Якщо у вас залишилися питання щодо отримання допомоги, звертайтесь до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію: 15-48.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень