Україна здатна паралізувати постачання сил ворога і звільнити Південь, - Defense Express

Війська, що їх РФ перекидає з-під Херсона – деморалізовані

Російські війська, які відходили з Херсона, наразі перекинули на Луганщину, щоби «позакривати там дірки». Однак через те, що окупанти втікали з-під Херсона неорганізовано, сили, які прибули на Луганщину, перебувають у пригніченому моральному стані й іти в атаку чи злагоджено наступати – не готові.

Про це військовий експерт Defense Express Іван Киричевський розповів в ефірі телеканалу «Еспресо».

«На Луганщині у росіян немає ким дірки закривати. Туди й перекидають військових РФ з Херсонщини. Росіяни відходили з Херсона неорганізовано, поспішаючи, з пригніченим моральним духом, – сказав Киричевський.

За його словами, йти в атаку та наступати деморалізовані росіяни не здатні, а їх саме для цього командування країни-терористки й перекидає на Луганщину.

Іван Киричевський зазначив, що за таких умов великої результативності від російських окупантів біля Сватового не варто очікувати. Але ця жива маса російських військових може затримати просування ЗСУ.

За словами військового експерта, на окупованій території Запорізької області ЗСУ можуть повторити такий самий успіх, як у Херсоні.

«ЗСУ можуть спочатку провести довготривалу кампанію, мінімізуючи втрати українських захисників. Паралізувати логістику ворога та, просуваючись вперед, звільнити Мелітополь й перерізати коридор з Донбасу на Крим», – зазначив Киричевський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень