Чи справді росіяни покинули Херсон? Залужний прокоментував «жест доброї волі» рф

Вихід із Херсону — це результат активних дій ЗСУ

На фото Валерій Залужний
На фото Валерій Залужний

ЗСУ продовжують звільняти населені пункти Херсонщини від окупантів.

Напередодні з’явилася інформація про те, що війська рф проявили «жест доброї волі» та відступають з південної частини Херсону. Однак військове керівництво України не може напевно підтвердити цю інформацію.

За словами головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, за кожним так званим «жестом доброї волі» росіян стоять колосальні зусилля українських військ. 

Так само як ворог відходив з Києва та Харківщини, залишав острів Зміїний, ймовірний вихід із Херсону — це результат активних дій ЗСУ.

Безпосередньо на Херсонському напрямку Сили оборони України зруйнували логістичні шляхи та систему забезпечення, порушили систему управління військами противника. Тим самим не залишили ворогу іншого виходу, ніж вдатися до втечі.

 

Ми не можемо підтвердити або спростувати інформацію про так зване виведення російських окупаційних військ з Херсону. Ми продовжуємо ведення наступальної операції відповідно до свого плану, – розповів Валерій Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ також зазначив, що з 1 жовтня на Херсонському напрямку просування наших військовиків в глибину оборони противника становить до 36,5 км, загальна площа відвойованої території сягає до 1381 км², відновлено контроль над 41 населеним пунктом.

До слова, напередодні ЗСУ звільнили 12 окупованих росіянами населених пунктів.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень