Українцям нагадали, як можна повернути вже сплачені за комуналку кошти

Йдеться про переплату за газ яку тисячі споживачів не можуть отримати вже понад рік

«Нафтогаз» нагадав українцям, що вони можуть повернути надміру сплачені кошти за газ. Нагадаємо, така ситуація виникла минулого року у червні, коли відбулася зміна постачальника й більшість населення перейшли в обслуговування до компанії «Нафтогаз». Свою переплату слід вимагати у попередньо постачальника.

Шановні клієнти, якщо ви змінили постачальника газу, але оплатили рахунки за спожите блакитне паливо попередній компанії, гроші можна повернути, - йдеться у повідомленні компанії на сторінці в Facebook.

Українцям радять звернутися особисто до попередньої газопостачальної компанії й написати заяву на повернення переплати. Попередня газопостачальна компанія протягом 5 календарних днів має надати вам відповідь та повернути переплату.

Нагадуємо, лише клієнт має право забрати свою переплату у попереднього постачальника газу. Дієвого механізму щодо переводу коштів або взаєморозрахунків між постачальниками, на жаль, не існує, - повідомила пресслужба.

В Нафтогазі зазначають, що у разі ігнорування попереднім постачальником письмової вимоги щодо повернення переплати споживачу, останній має право на отримання компенсації у розмірах та порядку встановлених Мінімальними стандартами та вимогами до якості обслуговування споживачів та постачання природного газу, затверджених постановою НКРЕКП від 21.09.2017 року № 1156. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень