Змініть тарифи для населення до 6.50 грн, - у Нафтогазі розказали, чи це реально

Не враховувати ситуацію на міжнародному ринку на сьогодні неможливо

На сьогодні неможливо говорити про зниження ціни на газ для населення. Ціни на газ на європейському ринку (навіть попри тимчасові коливання у бік зниження) залишаються високими. Проте окремі споживачі впевнені, що зниження цін на європейському ринку обов’язково мають відчути й кінцеві споживачі газу в Україні.

Змініть тарифи для населення до 6.50 грн, - звернувся до Нафтогазу один із клієнтів.

У компанії зазначили, що «Нафтогаз» не може не враховувати поточну цінову ситуацію на міжнародному ринку. А там зараз ціни на газ дуже високі, набагато вищі, ніж платить населення України. І попри це, ціни на газ для населення намагаються утримувати на доступному рівні.

Ми продовжуємо працювати, щоб наші клієнти могли отримати більш вигідні ціни та якісніший сервіс. Ціна враховує поточну ситуацію на міжнародному ринку, де ціни на газ високі й станом на сьогодні продовжують зростати. Але постійні клієнти Нафтогаз України продовжують платити по одній із найвигідніших цін на газ – 7,96 грн/куб. - йдеться у відповіді Нафтогазу.

Після опалювального сезону існує велика ймовірність що ціни на газ переглянуть. У бік збільшення.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень