Переплата за газ: чи буде автоматичне повернення коштів новому постачальнику

Люди й досі оббивають пороги, аби повернути помилково заплачені гроші  

Мільйони українців й досі не можуть повернути переплату за газ. Клієнти чекають на повернення грошей вже понад 5 місяців. Нагадаємо, ситуація склалася через переведення споживачів до «Нафтогазу» у травні, а люди автоматично оплатили рахунку попередньому постачальнику.

Облгази не поспішають повертати гроші, а клієнти продовжують штурмувати «Нафтогаз» з одним єдиним-питанням – чи не можна повернути гроші автоматично на рахунок споживачів без оббивання порогів облгазів.

У «Нафтогазі» зазначають, що автоматично кошти від колишнього постачальника до нового не переводяться, адже відповідного механізму не існує.

У ситуації, що склалася, ми радимо особисто звернутися до вашої газопостачальної компанії з відповідною письмовою заявою, – йдеться у відповіді.

Крім того, у «Нафтогазі» зазначили, що згідно із законодавством України попередній постачальник не може відмовити вам у поверненні переплати.

Джерело: На пенсії  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень