Українці можуть зняти пенсію навіть на касі у супермаркеті

Розповідаємо, як це зробити та скільки можна отримати за раз

На касах супермаркетів мереж «АТБ», «Сільпо» та деяких інших українці можуть зняти готівку з банківської картки. Також при розрахунку на касі можна отримати пенсію.

Загалом можна зняти до 6 000 грн пенсійних коштів. Про це в ефірі телемарафону розповів заступник міністра соцполітики України Віталій Музиченко. Каже, що така опція особливо необхідна у населених пунктах, де немає банківської інфраструктури. Тому наразі Мінсоц працює над появою можливості зняття коштів в інших супермаркетах.

– У системі «АТБ» та інших – при розрахунку карткою – можна отримати готівкові кошти зі свого рахунку. Ви можете в магазині, в якому обслуговуєтеся, здійснюючи покупку, замовити до 6 тис. грн для одноразової виплати коштів. І це відбувається без комісії. Це сервіс, який набув поширення і розвивається якраз у період війни, – наголосив Музиченко.

При цьому не обов'язково знімати кошти саме у такий спосіб. Право вибору щодо того, як отримувати пенсію, залишається за пенсіонером.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень