Україна готується до найжахливішої зими в історії: деталі

Про це заявив глава МЗС Дмитро Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що Україна готова змиритися з тим, що Німеччина відмовляється постачати ракети Taurus, якщо замість них отримає системи ППО перед зимовим періодом.

Про це глава МЗС України заявив інтерв'ю Die Welt.

- Ми готуємося до найжахливішої зими в історії. Тому ми заплющимо очі, якщо не отримаємо Taurus, але отримаємо системи ППО.

 

Ми намагаємось захистити наші електростанції краще. Але росіяни вчаться. Вони ще раз перевірять нашу стійкість своїми ракетами, - сказав Кулеба.

Але, за його словами, Київ продовжує працювати, щоб все ж таки досягти «зеленого світла» від Німеччини щодо постачання цих крилатих ракет. Кулеба вважає, що Берлін завжди дотримується дуже високих моральних стандартів.

Наразі питання відправлення Україні Taurus перебуває на стадії обговорення.

Коментуючи те, чому ФРН зволікає, Кулеба заявив, що німецькому уряду, ймовірно, потрібно більше часу для ухвалення рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень