Побиття військового поліцейськими у Києві: з’явилися деталі конфлікту (ВІДЕО)

Як все було

У Мережі з’явилось відео, на якому поліцейський штовхає і валить на землю військового просто у райвідділку. Інцидент, за даними столичних пабліків, стався в Шевченківському районі.

Військового затримали за порушення комендантської години, коли він їхав на вокзал після військово-лікарської комісії.

Це при тому, що у нього в руках був квиток на поїзд, висновок ВЛК і військовий квиток.

Сьогодні пресслужба Нацполіції опублікувала відео конфлікту між поліцейським та військовим, який перебував на вулиці у комендантську годину. Як повідомили в поліції, інцидент трапився вночі 3 листопада.

- Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години.

 

У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника, - розповідають в поліції.

Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному з прикордонних підрозділів.

Зазначається, що керівництвом поліції ініційовано службову перевірку.

Водночас у київських пабліках повідомляють, що жертвою став військовий після важкого поранення, який був направлений на ВЛК до Києва. Після проходження комісії його затримали на вокзалі за порушення комендантської години, хоч він і мав при собі квиток на потяг.

Сергій повернувся в сектор бойових дій з важким струсом мозку і багатьма іншими ознаками побиття.

Зараз перебуває в лікарні міста Балаклія, куди вже дзвонили з Києва і просили не оформляти травми, - йдеться у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень