На Рівненщині чоловік зґвалтував вагітну жінку: насильник виправдовується і каже, що отримав згоду

Найближчі кілька років чоловік буде у в’язниці

На Рівненщині судили 34-річного чоловіка, який вночі вдерся в чужий будинок і зґвалтував вагітну жінку. Нагадаємо, злочин стався влітку на Сарненщині.

За даними слідства, у ніч проти 21 червня до будинку потерпілої вдерся незнайомець. Вагітна жінка на той час перебувала вдома сама. Чоловік, маючи фізичну перевагу, закрив жінці рота та здушив шию, аби вона не могла покликати на допомогу, після чого зґвалтував і втік.

Про це ми писали тут:

Закрив рота, аби не змогла покликати на допомогу: на Рівненщині нелюд зґвалтував вагітну

Як йдеться у вироку Сарненського райсуду, чоловік намагався виправдатись. Він розповів, що тієї ночі пішов до будинку, де раніше мешкав його знайомий. Йому начебто відчинила постраждала жінка.

Обвинувачений сказав, що під час розмови із потерпілою сприйняв її поведінку як згоду на вступ із ним у статеві відносини.

 

Також він запевняв, що начебто спершу не зрозумів, що вона була вагітна.

 

Натомість постраждала жінка розповіла, що дверей нікому не відчиняла, а прокинулась від того, що її хтось намагається роздягнути.

Жінка пручалась, але зловмисник почав її душити. Після скоєного він вийшов на кухню, а потерпіла вибігла на вулицю і почала кликати на допомогу

Насильнику визначили покарання - 6 років тюрми, а також зобов’язали виплатити потерпілій 100 тис. грн.

Джерело: zaxid

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень