Українцям дадуть по 8 тисяч грн на руки. Хто отримає виплати

Загалом розділять близько 6 мільярдів гривень

Йдеться про українців, які втратили під час карантину роботу.

Верховна Рада виділила гроші на допомогу українцям, які втратили роботу під час карантину. За словами заступника голови парламентського комітету з питань соціальної політики Михайла Цимбалюка в ефірі телеканалу Україна 24, Кабмін виділив 6 мільярдів гривень для допомоги людям, які стали безробітними. За даними депутата, за час карантину роботу втратили близько 2 мільйонів українців, — пише Kyiv Daily

Це додаткові кошти на допомогу з безробіття.

Суми від 600 грн до 7-8 тис. грн в залежності від останнього місця роботи й терміну такої допомоги», – зазначає Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що чимало українців, які втратили роботу під час карантину, не були офіційно працевлаштовані та не платили гроші в бюджет України. Щоб забезпечити всіх людей соціальною допомогою, довелося залучити всі грошові резерви.

Згідно з даними Держслужби зайнятості, станом на 1 липня 2020 року в Україні офіційно зареєстровано 518 тисяч безробітних. З них близько половини – це люди з вищою освітою. У службі зайнятості також повідомили, що з березня по червень змогли працевлаштувати близько 174 тисяч українців. Найактивніше людей наймали для робіт у сільському господарстві.

Матеріали Kyiv Daily

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень