Один із районів Рівненщини може змінити свій статус «чистої від COVID-19 території»

Хоча за весь час карантину там виявили лише двох хворих

Фото ілюстративне

Один із районів Рівненщини, де за весь час карантину зареєстрували найменше хворих на COVID-19, може змінити свій статус.

У групі ризику опинилася Демидівщина, де від початку пандемії виявили усього двох інфікованих коронавірусом.

Однак саме там знаходиться Хрінницьке  водосховище, куди на відпочинок масово з'їжджаються люди, пояснює перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Хрінницьке водосховище. Фото з висоти

Каже, купатися у цій водоймі дозволу поки що не давали, однак відпочивальників це не зупиняє. У погожі дні біля водосховища спостерігаються чималі скупчення людей.

Додамо, що вчора у Демидівському районі зареєстрували другий випадок інфікування коронавірусом. Занедужала жінка, яка живе у Дубні, однак прописана у Демидівці. Вона інфікувалася побутовим шляхом і нині фахівці встановлюють коло її контактних осіб.

До слова, наразі під послаблення карантину в області не підпадають Рівненський, Млинівський та Костопільський райони, а також Дубно. Там карантинні обмеження навпаки - посилюють.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень