Український кіт приплив до Ізраїлю в контейнері з цукерками (ФОТО)

Стало відомо, як це трапилось

Український кіт непомітно пробрався на вантажний корабель, а вже через три тижні опинився в Ізраїлі. Він був замкненим в одному з контейнерів з коробками цукерок. Кіт прибув із Одеси, а виявили його вже в порту в місті Хайфа при розвантаженні.

Дивовижну історію тварини-мореплавця розповіли в пресслужбі компанії-перевізника.

Після тривалого перебування в "солодкому ув'язненні", без води, кіт зміг не тільки вижити, але і став зіркою інтернету.

Доля тварини, що здійснила неймовірну подорож, зацікавила дуже багато людей, - зізналися в компанії та заявили про готовність поділитися подробицями тритижневої подорожі кота зі ЗМІ та користувачами мережі.

 

Зазначається, що вусатий наразі - в хорошому стані, за чим особисто стежить директор Одеської експедиторської компанії Олександр Винник.

Як з'ясувалося, раніше камери спостереження зафіксували, що тварина непомітно проникла в контейнер на фінальному етапі завантаження в одеському порту.

Як уточнив Винник у коментарі "Суспільне. Новини", кіт здоровий і перебуває на карантині.

Чекаємо від наших партнерів з Ізраїлю новин про його подальшу долю. Але, я так думаю, кішка прийме ізраїльське громадянство, - вважає керівник української компанії.

Винник запевнив, що тварина пошкодила коробки з солодощами, але їх не їла. Воду кіт міг добувати, злизуючи конденсат, який накопичувався в контейнері.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: кіт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень