Українські дороги за місяць мають стати кращими

Мінінфраструктури дало місяць новому керівництву "Укравтодору" і "Дорінвесту", щоб довести свою ефективність

За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, на сьогодні на відновлення доріг Світовий банк готовий надати приблизно $1 млрд, і Європейський банк реконструкції та розвитку готовий надати близько 700 млн $.

Міністр наголосив, що прийнято рішення повністю змінити підхід до діяльності "Укравтодору". З цією метою в Укравтодорі відбулися серйозні кадрові зміни: повністю змінено правління ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" - структури, яка займалася будівництвом і обслуговуванням доріг, а також керівництво "Дорінвесту" - державної компанії, яка займалася співпрацею з міжнародними фінансовими організаціями.

Перед новим керівництвом Дорінвесту стоїть завдання, щоб гроші, надані міжнародними організаціями, дійсно використовувалися в українській економіці.

За словами міністра, нове керівництво має лише місяць для того, щоб продемонструвати свою ефективність.

Ми або робимо реформу, або не робимо. Так само з новим керівництвом ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" та "Дорінвесту". Перед ними є місяць часу, вони повинні розробити план дій, зробити його публічним, щоб всі бачили, які дії будуть вжиті для того, щоб різко змінити ситуацію на краще. Якщо вони це зроблять – честь і хвала, працюєте далі, якщо ні – через місяць заходять інші, - розповів Володимир Омелян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень