Які дороги цьогоріч ремонтуватимуть у Рівному?

Після ремонту вулиці Гагаріна, що мають завершити у 20-их числах травня, міська влада планує відремонтувати вулицю Уласа Самчука – від Гагаріна до перехрестя з вулицею Міцкевича. Також шляховики працюватимуть в районі Північного та автовокзалу. Далі пряма мова міського голови Володимира Хомка:

 

Плануємо покласти другий шар (асфальту – ред.) на вулиці Волинської Дивізії. Там тимчасово покладено лише один шар і це погано, бо він руйнується. Зараз дав доручення – робимо проект по вулиці Орлова. І хочемо відремонтувати вулицю Романа Шухевича, бо вона вже така, як пральна дошка. Мова йде про ремонт тротуарів, бордюрів, заміну поребриків і повністю ремонт проїжджої частини з нанесенням відповідної розмітки. Таким чином завершимо ремонт всіх магістральних вулиць мікрорайону Північного.

Також міський голова зауважив про завершення ремонту на вулиці Князя Володимира та Соборній, де буде також облаштовано стоянку для автомобілів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень