Військовий госпіталь відкриває операційний блок після ремонту

Роботи щодо облаштування трьох операційних тривали майже чотири місяці

Сьогодні у військовому госпіталі Рівного відкривають після капітального ремонту операційний блок. За словами начальника госпіталю Олексія Кльонова такого масштабного капремонту операційний блок не бачив останніх 20 років. Наприкінці 2015 року військовий департамент передав нашому госпіталю хірургічно-ендоскопічну установку, розповідає про ремонт Олексій Кльонов:

Ми відремонтували повністю операційний блок, скажемо так, більш сучасними засобами. Три операційних, нульових у нас, і повністтю всі службові приміщення у блоці. Витрачено на ремонт біля 500 тис. грн. Операційний стіл закупили ще новий, і лампу відповідно. Ще на одну операційну, треба там міняти, - каже Олексій Кльонов. 

За словами Олексія Кльонова, можливо за підтримки Рівненської ОДА вдасться оновити обладнання в іще одній операційній, щоправда це залежатиме від можливостей фінансування. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень