Удвічі менше, ніж по Україні, — Хомко про динаміку захворюваності на коронавірус

Непогані новини

Хворих на коронавірус у Рівному побільшало. Але динаміка нижча, ніж по Україні. Про це розповів міський голова Володимир Хомко. Спираючись на дані МОЗ станом на ранок 29 квітня, міський голова каже, що в Україні вже 9866 хворих.  Тобто приріст за добу становить 5%. У Рівному співвідношення удвічі менше, говорить Володимир Хомко:

Хворих у нас зараз 240. Всього з початку карантину захворіли 275. Так от, якщо підрахувати, у нас приріст становить 2%. Це вдвічі менше, ніж по Україні.

Більшість хворих перебуває на амбулаторному лікуванні, каже міський голова. Це 169 людей, з яких 58 медиків. У лікарні з коронавірусом – 71 людина. Із хворих – дев’ятеро перебувають у тяжкому стані, одна людина на апараті штучної вентиляції легень. 

Міський голова зазначає, що незабаром мине два тижні від Великодня. Поки динаміка - позитивна, і якщо спалаху не буде, це покаже, що рівняни з розумінням поставилися до карантину під час свят. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень