Виїзд — за списками: нове правило карантину у Зорі на Рівненщині

Йдеться про працівників об'єктів промисловості

Виїзд із законсервованого через коронавірус села Зоря Рівненського району буде за списками.

Йдеться про зорянців, які працюють на великих підприємствах поруч із селом. Нагадаємо, що у Зорі зафіксували спалах коронавірусу. На виїздах встановили блокпости та ввели комендантську годину.

Напередодні голова адміністрації Віталій Коваль провів нараду із керівниками понад десятка найбільших підприємств, де працюють мешканці села.

Аби не зупиняти роботу важливих об’єктів промисловості, вони узгодили план заходів, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Напередодні голова обласної адміністрації провів особисту нараду, на яку були запрошені 12 керівників найбільших підприємств: промислових і сільськогосподарських, які працюють в Зорі або мають велику кількість працівників, які проживають в селі Зоря.

 

Досягли домовленості, що для того, аби підприємства працювали і надалі будуть складатися списки працівників. Виїзд за межі села буде здійснюватися на визначених транспортних засобах за цими списками. Всі списки будуть на постах. Таким чином ми принаймні збережемо робочі місця.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко

Мешканці Зорі з розумінням ставляться до карантинних заходів, зауважив Ігор Тимошенко. Нагадаємо, що у Зорі виявили 25 хворих на коронавірус.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень