У відомої телеведучої виявили рак

«Я починаю боротися», - написала Алла Мазур у Facebook

Відома українська телеведуча Алла Мазур повідомила про виявлену в неї злоякісну пухлину. Про це вона написала пост у соцмережі:

Алла Мазур зазначила, що спочатку не хотіла розповідати публічно про свою хворобу.

Піймала себе на бажанні закритися в собі і певний час так робила. Але згодом зрозуміла: не можна боятися. Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них - відкрито і спокійно. І з рівня трагедії - переводити на рівень проблеми. Яку - можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим - в багатьох випадках. Головне - виявити вчасно. Тому - вирішила розказати вам.

Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань. І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку - особливо після 45-ти - проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це - невідкладно. Ставитись до себе уважно. Знаходити час - і перевірятись. Бажано - кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають.

Нагадаємо, інша українська телеведуча, Яніна Соколова, не так давно поборола онкологію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень