Капітал добра, знань і довіра в суспільстві: чому міністр Кубів, який сьогодні був у Рівному, у команді «ЄС»

Високопосадовець відвідав медичні заклади та розповів, коли їх можна оновити

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів відвідав сьогодні Рівне. Високопосадовець також є віце-прем’єр-міністром і кандидатом у народні депутати України від політичної партії «Європейська солідарність.

Візит політика був хоч і коротким, проте досить насиченим. Зокрема, він зустрівся із працівниками «Рівнестандартметрології», ознайомився із роботою підприємства «Агроресурс», де також оглянув територію та побував у цехах.

Завітав Степан Кубів також до Рівненського обласного протипухлинного центру, де він разом із Олексієм Муляренком та головним лікарем Григорієм Максим’яком оглянули незавершене будівництво корпусу, котре розпочали будувати ще у 2010 році.

Політик наголосив на тому, що будівництво можна завершити впродовж трьох років, у кращому випадку навіть за два, якщо перед формуванням бюджету країни на 2020 рік проробити механізм і дати чітку постановку в плані організації та фінансів.

- Тут лікуються люди не лише з Рівненщини, а й з сусідніх областей — Хмельницької та Волинської. А відтак, як проходить децентралізація, то субвенції на добудову корпус повинні бути і з цих регіонів, - розповідає міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів і додає, - а також потрібно залучити кошти з державного бюджету через Державний фонд регіонального розвитку.

За проектом у даному корпусі має бути розміщена поліклініка, лікувальне відділення, операційний блок та реанімація. Олексій Муляренко, кандидат в народні депутати по 152-му виборчому окрузі, погоджується із важливістю завершення будівництва корпусу онкологічного центру.

Окрім того, зазначає, що за останні три роки добудували всі довгобуди в області в соціальній сфері.

На сьогоднішній день як результат є виготовлений проект з усіма новими нормами та експертиза, а також є розуміння, що сума буде досить не мала, - наголошує Олексій Муляренко. - І присутність тут сьогодні міністра економічного розвитку важлива, бо для реалізації задуму нам треба заручитись фінансовою підтримкою від держави.

До слова, на передодні візиту до онкодиспансеру представник партії «Європейська солідарність» Степан Кубів разом із Олексієм Муляренком поклали квіти до стели Небесної сотні, а також вшанували память загиблих у зоні АТО. Також, в ефірі місцевого «Радіо Трек» Степан Кубів розповів, чому вирішив балотуватися до парламенту саме у списку «Європейської солідарності» на чолі з п’ятим президентом Петром Порошенком.

Я з гордістю можу сказати, що президент Порошенко – це державник. І уряд, і парламент, і президент – ми вирішували складні питання. Станом на сьогодні зроблено багато. Тому, я у команді ЄС», – розповідає Степан Кубів.

Він наголосив, що українці мають бути освіченими в питанні вибору представників в парламенті, й закцентував на важливості 21 липня обрати людей, які мають за собою капітал добра, знань та довіру в суспільстві. А саме такими є команда оновленої «Європейської солідарності».

Політична агітація.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень