Колишній працівник «Рівнеазоту» просить допомогти врятувати доньку

У неї рак

75-річний Олександр Концемал з села Бронники Рівненського району понад 7 років працював газоелектрозварювальником "Рівнеазоту", а нині - на пенсії. Чоловік прийшов на Радіо Трек і розповів:

Моїй доньці Тетяні Сторож - 47 років. Вона живе з нами, батьками. У Тетяни троє дітей. Один син - вже дорослий, двоє молодших дітей - ще школярі: донька у 9 класі, син - у 4-му.

 

З чоловіком вона розлучилася. І аліментів на дітей він платить усього 900 грн. на місяць. Окрім цих грошей, з доходів у нас - лише моя та жінчина пенсії (3 та 1,5 тисячі гривень) і Тетяна отримує допомогу по догляду за матір'ю, бо та втратила зір. 

 

Три роки тому у доньки виявили рак шийки матки. Лікуватися вона не має за що. Живе на знеболювальних. Тож прошу усіх небайдужих допомогти доньці коштами на лікування. Документи, які підтверджують її діагноз додаю. 

Охочі переказати кошти на лікування Тетяни Сторож можуть це зробити

на картку Приватбанку Олександра Григоровича Концемала № 5168 7573 8259 4606

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень