На Рівненщині потребує допомоги 4-місячний малюк

Хлопчик у лікарні - вже другий місяць

Маленький Артем Кравець з смт Клевань Рівненського району захворів ще 8 травня. Температура тіла підвищилася до 38,5 градуса, тож хлопчику поставили діагноз - ГРВІ.

Але температура трималася, з'явилися судоми і порушилася свідомість, тож 11 травня дитину привезли в інфекційне відділення Клеванської лікарні. А вже звідти направили в обласну дитячу лікарню.

Тут поклали в реанімаційне відділення, де після обстежень поставили діагноз - менінгіт неуточненої етіології.  

Після майже 20 днів в реанімації Артема, врешті, перевели у неврологічне відділення. Утім, згодом його стан знову погіршився і нині медики оцінюють його як середньої тяжкості. 

Про це розповів технічний директор "Радіо Трек" Олексій Безсалов, який випадково познайомився з батьком малюка:

- Я їхав за кермом авто з Клеваня і на зупинці на виїзді помітив чоловіка з дитиною і складеним дитячим візочком. Зрозумів, що він явно добирається до Рівного. Тож зупинився і запропонував підвезти. Виявилося, що Віталій Кравець їде до дружини з сином в обласну лікарню. Я підвіз його до медзакладу. А за цей час ми розговорилися. Так я і дізнався про хворобу Артемка.

 

У цієї родини зараз щоденно йде чимало коштів на лікування. Я - сам батько, і мені шкода цього маляти. Та й розумію, як це фінансово складно для родини Кравців. Ми з друзями вже завозили їм гроші. Тепер прошу про допомогу й інших людей. 

Охочі допомогти маленькому Артемку можуть переказувати кошти на картку Приватбанку:

5168 7554 3660 2938 Кравець Віталій Степанович (батько хворого хлопчика)

 

тел. батька 068 - 30 - 93 - 113 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень