У центрі Рівного розвалюється історична будівля

Потрібні гроші, щоб підготувати її до ремонту

Тож міське управління комунальною власністю попросило з міського бюджету надати майже 67 тисяч гривень на проведення досліджень.

Детальніше про будівлю на засіданні бюджетної комісії міськради розповіла начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук:

Будівля - паспортний стіл на вулиці Словацького, 3.

 

Там випадає цегляна кладка у фасаді.

 

Позаторік ми мали її ремонтувати. Але оскільки це – пам'ятка історії нововідкрита, відповідно до закону про охорону культурної спадщини, виготовленню проекту передує проведення науково-дослідних і геолого-археологічних досліджень.

За словами Наталії Поліщук, будівля паспортного столу просідає, у ній аварійний балкон. І якщо нічого не робити, вона просто розвалиться. Тож щоб наступного року просити гроші на виготовлення проекту і ремонт, потрібно цього року провести дослідження. Чи нададуть кошти на це - стане відомо на найближчій сесії міськради.  

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень