Син екс-начальника управління транспорту відсудив у Рівного гроші за перевезення пільговиків

Возив їх в автобусах

Так виглядає автобус "МАН"

Це Олександр Сливка – син Василя Сливки – начальника міського управління транспорту і зв’язку, який перебував на посаді до серпня 2008 року.

Олександр Сливка є власником підприємства «Вікторія-транс с», яке здійснювало перевезення автобусами «МАН» на маршрутах «Північний – торгові центри» у 2014 році. І саме за цей період змогло відсудити гроші.

Детальніше розповіла  на засіданні бюджетної комісії заступник начальника міського управління праці та соцзахисту населення Рівного Олена Петрик:

У червні 2018 року підприємство «Вікторія-транс с» звернулося до Господарського суду з тим, що, за їхніми підрахунками, місто заборгувало за пільгові перевезення 245 тисяч гривень. Вони виграли суд.

 

Ми подали апеляцію. І вже постановою Північно-західного апеляційного господарського суду 23 жовтня прийнято рішення, щоб підтримати рішення Господарського суду про стягнення цієї суми на користь «Вікторія-транс с».

Василь Сливка (фото ОГО)

Олена Петрик просила депутатів виділити з міського бюджету Рівного кошти на виконання рішення суду. Пояснила, що вони подали касаційну скаргу, але з 17 листопада управлінню соцзахисту заблокували рахунки. Тож вони не зможуть надавати субсидії, здійснювати виплати учасникам АТО тощо.

Депутат Микола Бляшин - фаховий юрист - був здивований, що суд не врахував трирічну позовну давність. Також, подивившись рішення суду, зауважив, що управління визнало претензії позивача, і не надало доказів того, що виплатили компенсацію за перевезення пільговиків в межах коштів, наданих на це державою. 

Бюджетна комісія підтримала виділення коштів. Микола Бляшин утримався від голосування. Тепер все залежатиме від того, як за це рішення проголосує міськрада.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень