Син екс-начальника управління транспорту відсудив у Рівного гроші за перевезення пільговиків

Возив їх в автобусах

Так виглядає автобус "МАН"

Це Олександр Сливка – син Василя Сливки – начальника міського управління транспорту і зв’язку, який перебував на посаді до серпня 2008 року.

Олександр Сливка є власником підприємства «Вікторія-транс с», яке здійснювало перевезення автобусами «МАН» на маршрутах «Північний – торгові центри» у 2014 році. І саме за цей період змогло відсудити гроші.

Детальніше розповіла  на засіданні бюджетної комісії заступник начальника міського управління праці та соцзахисту населення Рівного Олена Петрик:

У червні 2018 року підприємство «Вікторія-транс с» звернулося до Господарського суду з тим, що, за їхніми підрахунками, місто заборгувало за пільгові перевезення 245 тисяч гривень. Вони виграли суд.

 

Ми подали апеляцію. І вже постановою Північно-західного апеляційного господарського суду 23 жовтня прийнято рішення, щоб підтримати рішення Господарського суду про стягнення цієї суми на користь «Вікторія-транс с».

Василь Сливка (фото ОГО)

Олена Петрик просила депутатів виділити з міського бюджету Рівного кошти на виконання рішення суду. Пояснила, що вони подали касаційну скаргу, але з 17 листопада управлінню соцзахисту заблокували рахунки. Тож вони не зможуть надавати субсидії, здійснювати виплати учасникам АТО тощо.

Депутат Микола Бляшин - фаховий юрист - був здивований, що суд не врахував трирічну позовну давність. Також, подивившись рішення суду, зауважив, що управління визнало претензії позивача, і не надало доказів того, що виплатили компенсацію за перевезення пільговиків в межах коштів, наданих на це державою. 

Бюджетна комісія підтримала виділення коштів. Микола Бляшин утримався від голосування. Тепер все залежатиме від того, як за це рішення проголосує міськрада.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень