Депутати Рівного просять у Києва гроші для журналістів

Суспільного мовлення

Нещодавно прозвучала інформація голови правління «Національної суспільної телерадіокомпанії України» Зураба Аласанії щодо можливості закриття філій Суспільного мовлення в регіонах, якщо скоротиться фінансування з держбюджету на наступний рік. Тож міський депутат і колишній журналіст Олександр Курсик на позачерговій сесії міськради Рівного запропонував внести у порядок денний питання:

Я знаю, що в регламенті написано: на позачерговій сесії не вносимо додаткових питань, а розглядаємо тільки ті, які подавалися під час заяв про скликання сесії.

 

Але питання - актуальне і я просив би внести з голосу. Про звернення Рівненської міської ради до Президента України, Верховної Ради і Кабінету міністрів щодо забезпечення належного фінансування з державного бюджету суспільного мовлення в регіонах.

Депутати, щоб не порушувати регламент, вирішили направити звернення не від міськради, а від її представника – міського голови, чи секретаря. Про всяк випадок за нього проголосували – 30 «за». Секретар міськради Сергій Паладійчук пообіцяв це звернення підписати. На Рівненщині воно стосується телеканалу «UA:Рівне» та радіо «Українське радіо Рівне»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень