У центрі Луцька пролунали вибухи. Терорист тримає заручників 6 годин

Терорист діє не один?

У центрі Луцька, де на Театральному майдані Максим Кривош (Плохой) захопив заручників, станом на 15:20 пролунало кілька вибухів. Про це повідомляє ВолиньPost з місця події.

Попередньо повідомили, що підірвалися три вибухові пакети.

Окрім того, з місця надзвичайної ситуації час від часу чути постріли. 

Нагадаємо, у вівторок вранці, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю.

Пізніше стало відомо, терорист захопив автобус «Берестечко – Краснилів», який рухався через Ковель до Луцька на Мар’янівку, зв’язок з водієм автобуса зник після 9 години ранку.

Раніше повідомляли, що терориста звати Максим Плохой. Проте чоловіка насправді звати Кривош Максим СтепановичВін відсидів кілька термінів у місцях позбавлення волі. Також відомо про примусове лікування у психіатричній лікарні.

Через надзвичайну ситуацію у Луцьк прибув міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він координуватиме дії правоохоронних органів на місці події.

Є інформація, що офіс поліції теж обстріляли.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відзначив:

“Було запропоновано, щоб він передав воду для заручників, тому що автобус стоїть вже три години у спеку на площі в Луцьку, але він поки що цього не дозволив”.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку озброєний чоловік захопив у заручники пасажирів автобуса.

Нападник оприлюднив вимоги, "привітавши" громадськість із "Днем Антисистеми".

У СБУ уточнили інформацію про кількість заручників, зазначивши, що в автобусі перебувають приблизно 10 людей.

До слова, з'явилася інформація, що замінували автостанцію, що на вулиці Конякіна. Про це повідомила речниця ГУНП Ольга Бузулук.

За її словами, надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмета. На місце спрямували слідчо-оперативну групу, вибухотехніків.

Інформацію перевіряють. Людей евакуйовують.

Станом на 15:02 інформація про замінування не підтвердилася. На місці події виявили частинку системного блоку, а не вибухівку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень