Провели обшуки: рівненський спиртзавод фінансував терористів Л/ДНР (ФОТО)

І не платили податки до бюджету

У межах кримінального провадження за фактом фінансування тероризму вчора правоохоронці провели обшуки на об’єктах нелегального виробництва спиртової продукції.

Зокрема, слідчі дії проводили у Київській та Рівненській областях – за місцем розташування підприємств, які незаконно у великих промислових масштабах виготовляють алкогольні напої та не сплачують податки до державного бюджету.

 

Наразі виявили бухгалтерську документацію, горілчану продукцію з підробленими акцизними марками та близько 100 тонн спиртової суміші, повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, цю продукцію продають на території України, у тому числі, на тимчасово окупованих територіях, а прибуток використовують для фінансування терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР», зокрема, через формально законні юридичні особи.

Частина співзасновників і фактичні бенефіціари цих підприємств – особи, які перебувають у міжнародному розшуку. У тому числі за злочини, вчинені у період Революції Гідності. 

 

Від правоохоронних органів України вони переховуються на території терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» і у Російської Федерації.

 

Деякі з них є «почесними громадянами та заступниками міністрів» терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».

[media=179309] [media=179306]

Слідчі дії тривають. Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення осіб, які сприяли вказаній протиправній діяльності.

[media=179305] [media=179308]

ФОТО: пресслужби генерального прокурора, СБУ

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень