Бракує лише корови: головлікар діагностичного центру показав своє чимале господарство (ФОТО, ВІДЕО)

Роман Шустик знаходить час на своє захоплення

Головний лікар Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик у соцмережі Фейсбук виклав фото і відео свого домашнього господарства. І прокоментував:

Роман Шустик 21 год · Наша віддушина. Часто друзі, знайомі питають: «Навіщо вам все це, таке велике господарство?» Я відповідаю: «Та де ж велике? Лише кури, качки, гуси, кролі, нутрії. Овечки поїхали в село на літній випас. Хіба ж то багато?». А вони у відповідь жартують: «Вам ще корову треба до того всього – і буде добротна сільська господа». А ми сміємось. Бо вони ж ще не знають, що до нас часто підкріпитися навідуються дикі качки і голуби))

 

А знали би ви, які нори люблять рити кролі і нутрії… Саме тому довелось вигадувати свої хитрощі -вкопувати плаский шифер в землю на метрову глибину, щоб пухнасті «шахтарі» не прорили підземні ходи до сусідів. А ще ми влаштували для нутрій імпровізований басейн зі старої ванни. 

На питання, де знаходить час на все, пояснює, як і в Фейсбуку:

Поратися по господарству – це можливість розвантажитися психологічно після робочих буднів, бажання вести активний спосіб життя і постійно рухатися. Це задоволення і користь для здоров’я. Бо все доглянути і попоране. До власного столу все вирощене власними руками, екологічно чисте і без добавок. Та й друзів, родичів, знайомих почастувати можна. Ми любимо передавати їм домашні гостинці. 

 

Можливо, нам і не треба скільки того господарства, але багаторічну звичку тяжко подужати. Адже господарство – це ще й режим. Треба вставати раніше, щоб всіх погодувати, а після роботи завжди хочеться повертатися додому. І хочеться, і треба)) Бо господарство годувати потрібно щодня.

 

І нема тут чому дивуватися, бо українці з діда прадіда були господарями і вміли працювати на землі. Це поклик душі, який не зупинити міськими рамками. Це наше коріння.

 

P.S. Про город поки розповідати не буду ))) Але він теж є.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень