Білорусь наглухо закрила кордон з Україною… через потік зброї

Сусідня країна побоюється тероризму

Сьогодні президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Мінськ був змушений закрити кордон з Україною через потік зброї, який звідти хлинув. Про це він сказав, виступаючи в Мінську на міжнародній антитерористичній конференції високого рівня, передає «Інтерфакс-Україна».

Ми змушені були зі своїми братами, близькими людьми, повністю закрити кордон наглухо, ще більше ніж з Північноатлантичним блоком, який для нас завжди, з давніх часів, нібито здавався ворогом номер один, – заявив Лукашенко.

За його словами, радикально посилити прикордонний контроль з Україною білоруська сторона була змушена через потік зброї:

Ринув потік зброї. Ну, а там де зброя в руках у звичайних людей і особливо... націоналістично налаштованих – чекай тероризму, – зазначив Лукашенко.

Він вважає, що посилення контролю на кордоні з Україною – це «найстрашніше... і зараз триває».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень