У Сарнах та Рівному вечорами спокійно. Бо на варті Нацгвардія

Менш ніж за два тижні нацгвардійці завадили понад півсотні правопорушникам скоїти злочини

З 1 серпня військовослужбовці частини 3055 Національної гвардії України самостійно патрулюють вулиці міст Рівне та Сарни.

Менш ніж за два тижні нацгвардійці завадили понад півсотні правопорушникам скоїти злочини.

Як повідомляє офіцер групи інформації й комунікації Аліна Новікова,

лише у Сарнах за 11 днів серпня нацгвардійці затримали 40 осіб за адміністративні правопорушення та одну — за кримінальне.

У Рівному — 9 людей затримали за адміністративні правопорушення та 2-х — за кримінальні.

- Останній інцидент стався 11 серпня під час патрулювання рівненськими нацгвардійцями вулиць міста. Ввечері цього ж дня рівнянка Марина повідомила до поліції про крадіжку годинника з магазину «Кроп», що в торгово-розважальному центрі «Екватор», на суму майже 349 гривень. За кілька хвилин крадія знайшли, ним виявився чоловік 1970 року народження, - повідомила Аліна Новікова.

Офіцер групи патрулювання в/ч 3055 старший лейтенант Олександр Войтко зазначає, що завдяки самостійному патрулюванню, ситуація з охороною громадського порядку у вечірній час в Сарнах та Рівному значно покращилася.

- Під час патрулювання нацгвардійців, правопорушники не наважуються порушувати громадський спокій, - резюмував старший лейтенант Олександр Войтко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень