На честь полонених у РФ моряків троянди і листівки роздаватимуть сьогодні у двох містах Рівненщини

Щоб люди не забували своїх Героїв

Сьогодні, у День військово-морського флоту Збройних Сил України, службовці Національної гвардії проведуть флешмоб на підтримку 24 полонених моряків, захоплених Російською Федерацією. Акції відбудуться у п’ятьох містах України, у тому числі у Рівному та у Сарнах, говорить прес-офіцер військової частини 3002 Нацгвардії України Аліна Новікова:

- Гвардійці даруватимуть перехожим червоні троянди і листівки з прізвищами моряків, які в полоні. Для того, щоб нагадати людям, щоб не забували.

Охочих долучитися та підтримати українських Героїв запрошують у неділю, 7 липня, на 12 годину у Рівному – на майдан Незалежності, та на центральну площу - у Сарнах.

Цього дня Гвардійці 2 Галицької бригади вийдуть також на центральні площі Львова, Тернополя та Ужгорода.  

Зауважимо, це вже не перший флешмоб. На Різдво 40 нацгвардійців влаштували акцію у центрі Рівного, аби згадати про тих, хто не може зустріти свято у сімейному колі. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень