У Рівному з’явиться міжнародна школа ART JAZZу (ФОТО)

Потрапити до неї зможуть усього 20 студентів західноукраїнських вишів

Цього літа у Рівному вперше відбудеться міжнародний культурно-освітній проект «ART JAZZ School 2019». Це школа для молодих джазових музикантів – студентів вищих навчальних закладів.

За словами арт-директора фестивалю ART JAZZ Олени Шульги, цей проект підтримав Український культурний фонд, тож вже наприкінці серпня Рівне прийматиме джазових зірок України та Польщі, які навчатимуть студентів секретам хорошої музики.

Зліва - проектний менеджер школи Олеся Гощук, праворуч - арт-директор фестивалю ART JAZZ Олена Шульга

Потрапити до школи можуть виключно студенти ВНЗ, розповідає проектний менеджер Олеся Гощук:

Ми запросимо 20 студентів вишів Західної України. Акцентуємо увагу на Рівному, Луцьку, Львові й Тернополі. В нас буде чотири супер-викладачі з України і Польщі, які приїдуть наприкінці серпня, а також 40 годин цікавих практичних занять.

Серед викладачів, які навчатимуть молоде покоління джаз-виконавців, двоє українських і ще двоє польських музикантів. Українські викладачі навчатимуть гри на ударних і клавішних. Це представник нового покоління джазової музики в Україні - барабанщик Ігор Гнидин та відома українська джазова піаністка, учасниця гурту «ShockolaD» - Анастасія Литвинюк. Польські ж музиканти візьмуть нас себе класи гри на бас-гітарі та вокалу.

Студентів-музикантів навчатимуть з 27 серпня до 1 вересня. Зареєструватися для участі у проекті можна буде за допомогою спеціальної форми, яку ми згодом розмістимо на нашій сторінці у Facebook.

 

Потенційним учасникам треба буде заповнити анкету і показати, що вони вміють - записати коротке відео. Його оцінять наші викладачі, які й прийматимуть рішення, хто проходить. Ми повинні бачити, що людина щось вміє або має великий потенціал. В межах програми наші учні виступатимуть разом з викладачами на джем-сейшенах (музичне дійство, коли музиканти збираються і грають без особливих приготувань і певного погодження – ред.), - розповідає Олеся Гощук.

До слова, школу організовують за партнерства інституту мистецтв РДГУ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень