Наприкінці серпня у Рівному - джаз із Куби, Вірменії, США

Просто неба і в драмтеатрі

У Рівному наприкінці серпня відбудеться міжнародний фестиваль «ART JAZZ 2018». Один із наймасштабніших культурних заходів Волині «відгримить» просто неба до Дня Незалежності та Дня Міста Рівного. Кульмінацією дійства стане галаконцерт у Рівненському драмтеатрі 25 серпня.

Квитки вже є у продажу.

В «меню» організатори анонсують виступи джаз-бендів з усього світу:

  • Афро-кубинські ритми від особливої гості з Гавани Yaremi Cordoz, приправлені джазом, сальсою та навіть класичною музикою у виконанні «The Cuban Latin Jazz» - музикантів з Куби, Польщі та України.

  • Groove, хіп-хоп, госпел та джазова гармонія від “Anita Avakian Quartet” (Вірменія – Україна). Особливий тембр, різноманітність репертуару та нестримна енергія Аніти зробила її улюбленицею багатьох сцен.
  • Smooth джаз у виконанні американського барабанщика Френка Паркера, що відбиває ритм джазу вже 20 років разом з віртуозами США та Європи. На фестивалі “ART JAZZ” Френк Паркер гратиме в складі "Roman Bardun Trio" – авторського проекту львівського піаніста Романа Бардуна.
  • Класичний джаз із домішками електронної та рок-музики, представлений музикантами з Польщі, Румунії та України «Andrzej Kowalski Quartet»

Також готується більше безкоштовних концертів.

Крім того, ХI Міжнародний джазовий фестиваль обіцяє для рівнян багато інших сюрпризів.

Квитки можна придбати за телефоном call-центру фестивалю (097)785-87-41. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень