У Рівному з’явилася нова вулиця. Назва нерозбірлива (ФОТО)

Таке фото ми отримали від слухачів Радіо Трек на наш Viber

Назви вилиць у Рівному пишуть на старих табличках. Принаймні так деякі ЖКП виходять з ситуації відсутності коштів на виготовлення нових аншлагів.

Редакція Радіо Трек отримала фото такої вивіски з вулиці Соломії Крушельницької, 52, де назва вулиці стерлася, а під нею видно стару назву вулиці в іншому кінці міста – Тракторна.

Як пояснив нам начальник міського відділу житлового фонду Олександр Колесник, майстри ЖКП зараз саме займаються відновленням табличок і трафаретів  на будинках із написами назв вулиць після зими:

В тарифі квартирної плати по тих будинках, що на обслуговуванні ЖКП, виготовлення та заміна аншлагів та номерних знаків, тобто табличок, не закладені. Але ЖКП своїми силами або через трафарет відновлюють таблички. Вони це мають регулярно робити, оскільки після зими треба відновити адресне господарство, і нам «Укрпошта» листи пише з цього приводу. І ЖКП ці роботи проводять, - розповів Олександр Колесник. 

Що стосується ОСББ, то питання аншлагів на своїх будинках вони вирішують самостійно.

За словами Олександра Колесника, на сьогодні у Рівному повністю провели заміну аншлагів на вулицях, які перейменували під час декомунізації. Нагадаємо, влітку торік на це з бюджету було виділено близько 95 тисяч гривень, і крім житлового фонду за ці гроші замінили аншлаги і на закладах освіти та інших будівлях. Загалом у Рівному перейменували 27 вулиць

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень