Тарифи на послуги рівненських ЖКП тепер різні для кожного будинку (Повний перелік будинків)

Та вдвічі вищі порівняно з колишніми

Нові тарифи на обслуговування багатоквартирних будинків у Рівному почнуть діяти з 1 березня. Їх затверджено окремо за кожним будинком для житлово-комунальних підприємств: «Західне», «Галицьке», «Покровське», «Сонячне» та «Перспективне».

Востаннє тарифи на послуги ЖЕКів у Рівному змінювалися в січні 2012 року. На сьогодні переглянуто всі складові тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Для окремих будинків тариф зріс у 2-2,5 рази. Хоча міськвиконком затвердив рівень рентабельності на ці послуги у розмірі всього 5%.

Рішення про зміну тарифів ухвалили в сьогодні на засіданні міськвиконкому. Якби цього не відбулося, ЖКП просто б збанкрутували, говорить голова ради голів ОСББ міста Рівного Роман Алексійчук:

Останній раз цей тариф змінювався в 2012 році, а переглядався в 15-му році. Ми маємо зараз на календарі 2017  рік маємо збільшення мінімальної зарплати, зовсім інші курси валют, що мали в 12-му та 15-му роках. Всі ці фактори впливають на утримання будинку.

 

Якщо б виконком не прийняв рішення на збільшення, то ми б довели ЖКП до збанкрутування. А там також працюють люди і їм потрібно виплачувати зарплату.

І хоча житлово-комунальні підприємства невдовзі мають ліквідувати, зробити це потрібно цивілізовано, зауважує очільник ради голів ОСББ Рівного.

Із повним переліком будинків, які утримують житлово-комунільні підприємства Рівного, можете ознайомитися.

Тариф вказано в передостанньому стовпчику. Останній стовпчик для квартир на перших поверхах, у будинках де працює ліфт.

ЖКП "Перспективне"

dodatok_5_Перспективне by Радіо Трек on Scribd

ЖКП "Західне"

dodatok_1_Західне by Радіо Трек on Scribd

ЖКП "Галицьке"

dodatok_2_Галицьке by Радіо Трек on Scribd

ЖКП "Сонячне" 

dodatok_4_Сонячне by Радіо Трек on Scribd

ЖКП "Покровське"

dodatok_3_Покровське by Радіо Трек on Scribd

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень