У «Волі» прокоментували скаргу рівнянки, яку «тероризують» через чужий борг

Пояснили, що не мають стосунку до листів, які надходять на її адресу, оскільки передали борг попереднього власника квартири колекторам

Відповідь "Волі" була у стилі героїні фільму "Діамантова рука"

Про цю ситуацію сайт Радіо Трек писав у публікації Провайдер кабельного телебачення два роки «тероризує» рівнянку через чужий борг. І свої поради споживачці Вікторії  з цього приводу надавав юрист Микола Глотов.

Прокоментували цю ситуацію і у відділі маркетингових комунікацій і PR компанії ВОЛЯ. Зокрема вони у своєму повідомленні вказали таке:

 Абонент, про якого йде мова в статті (попередній власник квартири - Ред.),  не сплачував кошти за надані підприємством послуги і не повернув надане в користування обладнання… Враховуючи зазначені обставини,  підприємство змушене  передавати  своє право вимоги до боржників колекторам, до яких переходять усі права ТОВ «Воля-кабель» у зобов'язанні. Заборгованість передано ТОВ «Росвен Інвест Україна». Із грудня 2015 року ТОВ «Воля-кабель» не є кредитором у зобов’язанні за договором про надання телекомунікаційних послуг, що зазначено в публікації.

Представники компанії «Воля» також звернули увагу на те, що повідомлення про сплату боргу надходили на ім’я  боржника та за вказаною в договорі адресою боржника, за якою надавались послуги,  від імені нового кредитора.

Також вони зазначили:

Твердження пані Вікторії про те, що ТОВ  «Воля-кабель» своїми листами змушує її заплатити борги за попереднього власника квартири, є надуманими. Адже жодного повідомлення щодо сплати боргу за договором, що вказано у публікації, на ім`я «мешканки Рівного пані Вікторії» ні  від імені ТОВ  «Воля-кабель», ні від ТОВ «Росвен Інвест Україна» не надходило.

На зауваження споживачки Вікторії, що у компанії могли б через реєстр майнових прав встановити, кому належить квартира, щоб не надсилати їй листи щодо боргів попереднього власника, у «Волі» кажуть:

...чинним законодавством не передбачено вимогу до кредитора в зобов’язанні щодо встановлення власника квартири в  реєстрі майнових прав.

І додають:

А побоювання пані Вікторії «Але мені страшно, бо раптом, як мене не буде вдома, з’являться колектори чи судові виконавці з дільничним поліцейським і будуть виламувати двері» ‒  безпідставні, оскільки борг стосується зовсім іншої особи.

Відповіді на питання, чи будуть споживачці і надалі надсилати листи про борг попереднього власника, у компанії "Воля" не надали. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень