У Рівному запрацювала соціальна мережа для любителів тварин

Лапаклуб (с)

Фото ілюстративне

У Рівному запрацював форум для любителів тварин та охочих допомогти нужденним тваринам по області. Єдиний хаб розробили волонтери, які хочуть розширити «території» вже найближчим часом.

Так виглядає форум Лапаклуб. Сайт - https://lapa.club/.

На форумі lapa.club планують збирати більше коштів для порятунку бездомних тварин. Проєкт є некомерційним.

- Є розділ для благодійних фондів, де усі фонди зможуть вести свою діяльність та звітувати за бажанням. Є розділи, де люди зможуть розповісти про своїх тварин, про життя з ними. Тобто, не тільки допомога, а й інші вільні теми для спілкування.

 

Саме такий підхід дозволить поширити форум у пошукових системах і залучати сторонніх людей, що просто хочуть спілкування, але можливо і захочуть підтримати якийсь із фондів, чи допомогти якимось іншим чином.

 

Функції груп, блогів тут також є, і ще є розділ «Статті», де можна просто публікувати будь-який матеріал. Словом, це своєрідна соціальна мережа для любителів тварин та охочих допомогти, — розповів розробник Дмитро.

Всі власники/адміністратори фондів можуть отримати адміністративні права у своїх розділах та поширювати свої групи.

Цей проєкт не переслідує будь-яких фінансових цілей окрім допомоги для збору коштів для безпритульних тварин (виключно через благодійні фонди, сам проєкт не збирає кошти та не буде). 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень