Чи почне собачий живодер різати людей у Рівному: він реально існує?

Чи це «вигадка» соціальних мереж?

Фото - Радіо Трек

То чи діє у Рівному «собачий живодер»?

За результатами нашої ранкової публікації, на Радіо Трек звернулась дівчина, ображена тим, що ми ставимо під сумнів існування у Рівному справжнього собачого живодера, на рахунку якого вже не одна жертва.

Логічно припустити, що людина, яка систематично вчиняє такі злочини, є загрозою для суспільства.

- Він навіть може перейти з собак на людей! 

При цьому дівчина надіслала нам кілька фото й послалася  на конкретний випадок, що нібито стався на вулиці Курчатова у Рівному.

Дівчина також додала, що

ввечері хоче зустрітися із власником уже іншої собаки, яка теж так само постраждала, аби дізнатись більше про те, як травмувалась конкретно вже та, друга тварина.

Зауважимо, що подібного роду інформацію поширюють у пабліку «rivne_1283» в instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПО РІВНОМУ ХОДИТЬ ЖИВОДЕР!!! Вже вкотре люди у Рівному знаходять скалічених тварин. А саме: зі здертою шкірою та порізаними частинами тіла! Дуже схоже на те, що це робить одна і та ж людина. Ситуація страшна, тому що тварюка,яка здатна на таке , несе загрозу і людям. Нехай якомога більше людей знає та розповсюджує цю інформацію! ЗМІ чомусь замовчує дані ситуації, зате тупих школярів на даху кінотеатру показують навіть по ТСН! Що не так з цим світом?!!! Автор - @imaoli #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Служба інформації «Радіо Трек» з’ясувала, що у поліцію ніхто не звертався.

Ось, що повідомила прес-офіцер Нацполіції області Світлана Карачун:

- Звернень чи заяв щодо жорсткого поводження із тваринами, зокрема собаками, в районі вулиці Курчатова обласного центру у період з 10 по 19 листопада не надходило.

 

Якщо громадянам відомо про такі випадки, прохання звертатись на спецлінію 102.

Відома у Рівному зоозахисниця Алла Лосік теж про такий випадок не чула. Каже, аби ситуацію вивчили – треба звертатись у поліцію, а не писати про це у соціальних мережах:

- В нас така підозра, що це хтось штучно розхитує таку тему, щоб потім на цьому піаритись. Бо як таких доказів – не надають. 

 

У нас був випадок, коли збили собаку й у неї справді була здерта шкіра, так ніби як скальпелем хтось знімав. Якби ми не бачили, що це аварія, то теж могли б подумати, що це хтось знущався з тварини. Ми тоді цю собаку виходили. Можливо хтось побачив таке і сприйняв це як живодерство.

 

Я зазвичай рекомендую за такими фактами звертатись у поліцію, щоб правоохоронці могли це розслідувати. До того ж, Василь Артемович (Зелінський – начальник міського відділку поліції – авт.) вивчає усі такі випадки, він іде на контакт із зоозахисниками. У нас навіть є робоча група, юрист і правоохоронці, і ми усі подібні випадки вивчаємо.

Алла Лосік акцентує увагу на тому, щоб про усі випадки знущань з тварин повідомляли, бо тільки тоді можна розв’язувати такі проблеми у правовому полі.

- У нас інша біда зараз у Рівному. Днями у районі «Чайки» у двір до людей зайшов чоловік і застрелив собаку.

 

Не з рушниці, а зі зброї. І власники собаки не хочуть писати заяву, хоча знають цього чоловіка. Оце кричущий випадок. Скоро про це говоритимемо із начальником поліції. 

 

А щодо повідомлень в інтернеті – то це треба скрупульозно вивчати. Тобто розділити факти від маніпуляцій.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень